top of page

De allermooiste 

Díemaematrasjes

vind je natuurlijk bij Díemae.

IMG_20230718_101553_043.jpg

Wassen op 30 graden en aan de lucht laten drogen.


 Deze waanzinnige matrasjes zijn een uniek en eigen ontwerp van Díemae. Speciaal ontworpen om al het gemak en plezier uit zo'n korte tijd te halen.
Het gaat immers allemaal al zo snel!

 

Deze te gekke matrasjes zijn super zacht en comfortabel, hebben een opstaande rand en worden gemaakt van de beste materialen. Zo kan je het Díemaematrasje (als je hem goed combineert met de Fantastische doeken van Díemae) gemakkelijk omdraaien tot een dutjesplek. Ideaal voor als je even wilt douche, samen op bed wilt kroelen of hem wilt gebruiken in de box. Een fijn en geborgen plekje!

 

Ze worden gemaakt met diverse prints en prachtige zachte stoffen. Je hebt keuze uit drie soorten qua achterkant: Teddy, Minky Fleece en Velours. Deze zijn allemaal al gecombineerd met een print. Van de meeste is er maar één op voorraad. Gebruik het filter zodat je ze per categorie kunt bekijken. 

Die er nu op staan zijn direct leverbaar. De rest komt nog online en is vanaf 7 augustus leverbaar. Wil je een filmpje van wat ik nu heb klaarliggen om af te maken? Stuur even een berichtje :)

bottom of page